MERBLISS | lehúzható arcmaszk


Egy kipróbálós posztot hoztam most nektek, melyben a Merbliss two face aurora peel of mask-ot néztem meg közelebbről. Amint megláttam az Althea oldalán tudtam, hogy ezt ki kell próbálnom, hisz 20-25 perc erejéig szivárványos, rózsaszínes gyöngyház színben pompázhat az arcom.

Na jó – be kell, hogy valljam – eredetileg nem ezt a terméket szerettem volna megvenni, hanem az I dew care - disco kitten maszkot, ellenben azt az istenért nem tudtam sehonnan megrendelni Magyarországra. Amazonon találtam, de ott olyan drága volt, hogy annyi pénzt meg sajnáltam kiadni érte. Azért nem adom fel a keresgélést, előbb-utóbb biztos megszerzem a Disco Kittent is.

Mivel egyikről sincs tapasztalatom eddig, azt kell, hogy mondjam, nem bántam meg ezt a  rendelést. Árban teljes elfogadható volt és az Althea-nak köszönhetően hamar ide is ért. Egyébként erről az oldalról ez volt az első rendelésem, nem rég fedeztem fel és mobil alkalmazása is van, ami azért nagyban megkönnyíti a rendelést. Bár nem tudom, hogy ez jó vagy inkább rossz, hisz így bárhonnan, bármikor lehet rendelni az újabb és újabb csomagokat. De erről majd egy külön posztban.

Merbliss

Magáról a márkáról én még nem hallottam, de a honlapjukat megtaláltam. Igaz, hogy .com végződésű a weblap cím, amiből azt feltételeztem, hogy ez az angol nyelvű verzió, de sajnos ez nem volt teljesen igaz. Félig angol, félig koreai nyelven vannak fent az infók és a termékek, ami egyébként nem akkora nagy baj, hisz a google fordító mindenki barátja.

MERBLISS = May Everyday Remain BLISS
A cég jelmondata: "A pillanat boldogsága a Merbliss-szel", mellyel azt szeretnék sugallni, hogy minden apró örömöt meg kell élni, mely felvidít minket, ami kiszakít minket a napi rutinból. Ez a gondolat, életszemlélet egyébként nekem roppant szimpatikus. Igyekszem én is e szerint megélni a napokat, mindig kell találni valamit, amit örömmel tölt el minket.

A termékek csomagolásán, mintegy jelkép mindig feltűnik az esküvői ruha motívuma. És, hogy miért? Azt írják, azért mert, hogy a nő életében a legboldogabb pillanat az az esküvője lehet (ezzel azért tudnék vitatkozni) és a készülődés pillanatai szavakkal leírhatatlan. A nőiesség ragyogásánák a napja ez és mint a tökéletes ruha kiválasztásakor, a Merbliss termékeinek használatakor is, el kap minket az elkápráztató luxus és a ragyogás érzése.

Two Face Aurora peel of mask

Az Althea oldalán $20.30-ért lehet beszerezni, ami teljesen elfogadható ár szerintem.

A termék csomagolása tubusos kiszerelésű, ami tulajdonképpen praktikus, bár én hiányolok hozzá egy spatulát, ami azért a koreai kozmetikumnál gyakran kerül maga a krém, vagy maszk, vagy egyéb kozmetikum mellé. 

Spatula hiányában sajnos a kezünkkel kell felpacsmagolnunk a krémet az arcunkra, ami azért nem a legjobb, hisz elég sok rajta maradt az én kezemen is, amit végül le fog mosni mindenki. A lemosása egyébként nem egy egyszerű dolog, langyos/meleg víz mindenképp szükséges hozzá és inkább dörzsölni kell, mint könnyedén leöblíteni. Így azért nem annyira gazdaságos a dolog, főleg, hogy az arcmaszkokból elég sokat kell felkenni és a kiszerelése csak 55g. 


Az illata nagyon finom, kellemes. Nem tudom megmondani mire emlékeztet, de biztos, hogy éreztem már valahol, vagy valamilyen más készítménynél ezt a illatot. Enyhén virágos illatkompozíció. 

Az állaga kicsit nehezen kezelhető. Ha kinyomjuk a tubusból nem folyik szét, de elég ragacsos. Nagyon rátapad az ember kezére, nehezen lehet elkenni egységesen az arcon.

Na és itt jön a külön élvezet a dologba, felkenve az egész arcunk átmegy egy gyöngyházas csillogásba. Én csak unikornis maszknak hívom emiatt, egészen jópofa dolog. Kb. 20-25 percet kell fenthagyni és száradáskor szépen lehúzni az arcunkról. Azt, hogy már kifejtette jótékony hatását nem csak abból tudjuk meg, hogy teljesen megszáradt a bőr felületén, hanem a színét is megváltoztatja egy ilyen krómos, rózsaszínes metálos fényt kap az egész. 

1. frissen felkenve                                                         2. megszáradva

Nem tudom mennyire látszik a képen, de a baloldali képen kicsit fehéres, gyöngyházas árnyalatú a bőrön és a jobboldali képen pedig inkább rózsaszínes beütésű már.


Mikor lehúzzuk a maszkot, ne gondoljuk, hogy olyan hatást érhetünk el vele, mint pl. egy miteszer eltávolító maszkkal. Ez inkább egy ápoló maszk. Nagyon könnyen, egyben lejön a bőr felszínéről, nem fogja kihúzkodni az eltömődött pórusokat, nem fog fájni az eltávolítása és a pihe szőrszálak is az arcunkon maradnak. Csak az elhalt hámsejteket fogja eltávolítani nagyon kíméletes módon.


Használat után a bőr nagyon puha lesz és marad egy kis csillámporos hatás a bőr felszínén, ami nem feltünő, épphogy észrevehető. Nekem nagyon szép matt lett az arcom használat után, nem ilyen vizesen csillogós, amit alapvetően nem szeretek. Úgy vettem észre, hogy egyébként a pórusaimnak is jót tett és szép egységes tónusa lett az arcszínemnek. A matt hatás elég hosszan megmaradt nálam, nem zsírosodott be hamar, még a problémás T-vonalon sem.

Vélemény

Nem mondom, hogy nem tudnék élni nélküle, vagy ott lenne a három legfontosabb tárgy között, amit egy lakatlan szigetre vihetnék, de összességében megszerettem ezt a lehúzhatós maszkot. Ha úgy adódik biztos rendelni fogok még, illetve a Merbliss egyéb termékeit is ki fogom próbálni a jövőben.

👍  TETSZETT: csomagolás design | finom illat | használat után puha és ápolt lesz a bőr | egységes tónust ad a bőrszínnek | matt hatás

👎  NEM TETSZETT: tubusos kiszerelés | nincs spatula | kicsit nehezen kezelhető állag 


Hogy tetszik ez az unikornis maszk?

0 comentários