NYX - Bourjois - L'Oréal - Melyik a legjobb szempillaspirál?


Miután megvettem életem első NYX termékét a Worth the hype szempillaspirál, nem bírtam megállni, hogy ne hasonlítsam össze az elmúlt időszakban próbált két másik spirálommal. NYX-ről nagyon sok jót hallani és rengeteg blog posztban és videóban dícsérik termékeiket. Arról, hogy milyen árkategóriába is esik semmit sem tudtam, de nagyon kellemesen csalódtam ezen a téren (is).

Onnan indult ez az egész szempillaspirál őrület nálam, hogy beauty videók hatására megvásároltam a L'Oréal false lash superstar két lépéses szempillaspirálját cirka 4600 Ft-ért, azonban állati nagy csalódás lett belőle. Erről egyébként már ITT írtam. Nem azt mondom, hogy nem jó termék, csak nekem nem vált be. Na de nézzük meg mindhármat alaposabban.

NYX | Wort the hype

A NYX egy professzionális amerikai smink márka. Kíváló minőségű és elérhető árú termékeik világhírűvé tették a márkát pillanatok alatt. Mindenki megtalálhatja a kedvenc NYX termékét könnyen, azok is akik a vibráló, fényes és élénk színeket kedvelik, és azok is, akik a nude árnyalatokat részesítik előnyben.

Azt kell, hogy mondjam, hogy az elérhető ár tenyleg igaz. Az Alleeban található NYX butikban 2900 Ft-ért sikerült beszereznem az első termékemet a márkától, mégpedig ezt a Worth the hype szempillaspirált.

NYX worth the hype

Külsőre teljesen egyszerű a csomagolása, semmi csicsa. A keféje is elég jó. Nem ez a kedvenc kefe formám, de nincs különösebb problémám ezzel sem. Jobban szeretem azokat, melyeknek a vége jobban elvékonyodik, mert azokkal könnyebb dolgozni, a belső szemzugban lévő pillákat szebben és könnyebben ki lehet festeni.

A festék állaga elég sűrű, krémes, nem csomós és jól pigmentált is. Szépen befedi a szempillákat, felkenve nem nehezíti el azokat.

előtte - utána

A képen látszik, hogy tényleg szépen működik. Az "utána" fotón két rétegben vittem fel, mint ahogy a bármelyik sminkemnél is szoktam. Egyébként már egy rétegben is nagyon szépen befedi a pillákat és elég jól lehet építeni rá a rétegeket.

Napközben nem maszatolódik. Mikor az alsó szempillákat is kifestettem vele, nap végére nem kenődött le a szemem alá. Felső szemhéjamat sem fogta meg. Nem is pergett le.

Bourjois | Volume glamour 

A Bourjois francia márka. Termékeik világszerte megtalálhatóak, megfizethető áruknak köszönhetően sokak kedvencévé vált. Innovatív, stílusos és elegáns. Termékpalettájuk igen széles, nem csak dekorkozmetikumokkal találkozhatunk, hanem parfümökkel és testápolási termékekkel is.

A márka a DM üzleteiben megtalálható, én is ott vásároltam ezt a dúsítós szempillaspirált. Ha jól emlékszem olyan 2500 Ft körül lehet hozzájutni.

Én kifejezetten rajongok a feket és rozé arany párosításért, szóval leginkább ez volt a legelső dolog, amit kiszúrtam. Egyből megtetszett. Persze nem csak ezért vettem meg, hanem mert volt már korábban Bourjois termékem. Szemhéjpúder, pirosítóm és rúzsom is, melyeket nagyon szerettem. Azonban már egy ideje nem vásároltam a márkától semmit, így gondoltam újra próbát teszek.

Bourjois Volume glamour

A kefe formája hasonlít a NYX-éhez. Különbség a kettő között, hogy ennek vastagabban, egyben, jobban összeállnak a kis szálacskái.

A festék állaga ennél a terméknél is elég sűrű, krémes, azonban nem találom elég pigmentáltnak. Kicsit haloványnak érzem, illetve úgy tűnik, mikor kiveszem a tubusából a spirált, nem kerül valami sok festék a kefére.

előtte - utána
Látszik, hogy nem lettek valami drámai számpilláim, pedig itt is két rétegben mentem át rajtuk. Nem nehéz kitalálni, hogy az egy réteg milyen eredményt hozott. Teljes mértékben észrevehetetlen, hogy a szempillánkon van. 

Épitkezni nem annyira lehet ezzel a spirállal, ellenben az nagyon tetszik benne, hogy egyáltalán nem csomósítja a pillákat. Nem eredményez "póklábakat" akárhányszor is megyek át a szempilláimon.

Azért is plusz pont jár, hogy nem kenődik el ez sem nap végére és nem is pergett le. Alsó szempilláknál is szépen működik.

Azoknak nagyon szívesen ajánlom, akik nem szeretik a feltünően sminkelni a szemüket, csak finoman ki szeretnék emelni a természetes szépségüket. 

L'Oréal | False lash superstar

A L'Oréal ugyanúgy francia márka, mint a Bourjois. Kezdetben hajápolási termékekkel foglalkoztak csak, azonban ma már a szépségápolási termékek és a dekorkozmetikumok közül szinte minden megtalálható a palettájukon.

DM-ben és a többi drogériában is megtalálhatóak a készítményeik, sminktermékeik. Én a DM-ben közel 4600 Ft-ért vettem meg ezt a szempillaspirált. 


L'Oréal false lash superstar

A csomagolása szép, ezüst és fekete. Mivel ez a spirál egy két lépéses szempillaspirál, két különböző keféje van. Az első, primer réteg keféje egy középen elvékonyodó fajta, sűrű, rövid szálacskákkal. A második lépés keféje egy félköríves, banán formájú kefe. Ennek egyáltalán nem vékonyodik el a vége, mellyel sajnos így igen nehéz dolgozni. Többször is sikeresen összekentem vele a belső szemzugomat. 

A hosszabb tesztet és leírást itt tudjátok elolvasni: KATT IDE

előtte - utána

Most direkt mind a két lépést megcsináltam. Először felvittem a primer réteget, vártam egy kicsit, majd felvittem a második réteget. A második lépést kétszer ismételtem meg. 

A festég réteget kétszer felvíve már eléggé összetapadtak a szempilláim is és elég nehezek is lettek. A fehér réteg még itt a képen is látszódik kicsit. 

Épitkezni nem lehet vele, mert ha ezzel próbálkozunk nagyon durván rárakódik a festék a szempillákra.

Sajnos nálam pillanatok alatt szét is kenődött. Az alatt a 40 perc alatt, míg itthonról beértem a munkahelyemre teljesen megfogta a felső a szemhéjamat is mindig. 

Továbbá azt az érdekes jelenséget figyeltem meg ennél a terméknél, hogy a nap végén tulajdonképpen egyben, kis csövecske formájában le tudtam húzni a festéket a szempillákról. 

Összességében

Természetesen, amiket leírtam, az mind az egyéni szubjektív véleményem. Nálam így működnek ezek a szempillaspirálok. Egyikről sem mondom azt, hogy az a tökéletes, vagy a másikról, hogy másnál nem hoz szép, szálas és dús pillákat. 

NYX - Worth The Hype | Bourjois - Volume Glamour | L'Oréal - False Lash Superstar


Nektek melyik tetszik?

0 comentários