Vanilla lilac hajszín trendA 2018-19-es téli időszak szürkeségébe bombaként robbant be, a tavasz üdeségét megidéző vanilla lilac hajszín trend. Ha azon gondolkoznál, mivel tudnád feldobni Te is szőke hajtincseid a borongós hétköznapokban, egy kis szín mindig jó választás lehet. Az alábbiakban összeszedtem néhány példát arra, hogy a vanilla lilac hajszín, milyen frizurákkal mutat a legjobban és ha a cikk végén kedvet kapnál ehhez az új trendhez, mi csak annyit mondok: hajrá!


Kinek áll jól?

A vanilla lilac hajszín mindenkinek jól állhat, de a legideálisabb, ha szőke haj- és világos bőrszíned van. Ennek az új trendnek köszönhetően igazán bájossá és üdévé varázsolhatod az arcvonásaid. Ha pedig vagányabb stílusod van, pont a színek finomságával érhetsz el izgalmas kontrasztot a megjelenésedben.


Sötétebb bőrtónussal és hajszínnel áldott meg az ég? Akkor se keseredj el, hisz egy kis odafigyeléssel megtalálhatod a számodra megfelelő árnyalatot. Azonban a sötét hajat drasztikus szőkítésnek kell kitenni ahhoz, hogy ezt a világos színkombinációt megkapd, ezért érdemes kikérni egy szakember véleményét is.

Ha úgy döntesz mégis belevágsz a hajfestésbe, ne feledkezz meg hajad megfelelő ápolásáról sem, hogy frizurád sokáig őrizze élénk színét, miközben hajad sima, puha és egészségtől ragyogó.

Balayage vagy ombre? 

Mindegy melyiket választod, hisz a vanilla lilac hajszín mindkét esetben nagyszerűen mutat, akár sötétebb, akár világosabb árnyalatokat szeretnél kombinálni. 

A ombre festés tulajdonképpen egy 2-3 árnyalatos különbséget jelent a hajtő és a hajvég között. Ez az árnyalat különbség jellemzően a hajvégek felé világásodik. Azonban ez a technika különböző színvariációkban is szuperül néz ki, mint például a vanilla lilac hajszín esetében is igazán csodás hatást lehet elérni. Ha nem félsz az erőteljesebb, feltünőbb megoldásoktól válaszd az ombre festést.A balayage technikánál egy sokkal lágyabb, szellősebb átmenetet kell elképzelni, mint az ombre festésnél. A szakemberek szélesebb, lendületesebb mozdulatokkal festenek bele a hajba, melynek köszönhetően akár a hajtövektől egészen a hajvégekig érhetnek a színes átmenetek a frizurában. Ha csak egy lehelletnyi színt szeretnél belevarázsolni a fürtjeid közé, ez a technika ideális választás lehet számodra.


Újragondolva – színes hajtő, világos hajvég
Ha egy kicsit eltérnél a klasszikus módszerektől, igazán izgalmas megoldás lehet a színes hajtő, mely fokozatosan világosodik ki a hajvégek felé. A halvány színátmeneteknek köszönhetően a csajos, de egyben laza külső garantált. Na és persze az elismerő pillantások is.Azonban, ha bevállalósabb egyéniség vagy és inkább kitünnél a tömegből, egy éles színváltás különösen vagány összképet eredményezhet. Milyen frizurát válassz a vanilla lilac hajszín trend követőjeként?


Bob
A bob hajvágás mindenkinek jól áll, ezzel a fazonnal nem lehet mellélőni, örök klasszikus. Lehetsz vele elegáns, kacér és komoly is, csak a képzeleted szab határt mit szeretnél sugallni a külvilág felé. A megfelelően levágott bob frizurát sokáig élvezheted, nem igényel gyakori fazonigazítást. Formázása pofon egyszerű, pár perc alatt be lehet szárítani egy körkefe segítségével. Sietős reggeleken, mikor nincs idő az igazításra, akkor sincs gond, hisz laza, szélfútta hullámokkal is jól fogsz kinézni.Hosszú, hullámos tincsek
Ha semmi esetre se válnál meg hosszú hajadtól, de valamivel feldobnád egy kicsit, a vanilla lilac hajszín mesésen fog mutatni a hajkoronádban. 
Feltűzve
Laza tincsek, leomló fürtök, becsavart hullámok. Akár buliba, munkahelyre, vagy ünnepi alkalomra is megfelelő választás lehet, ha valamilyen módon feltűzöd a hajad. És az sem mellékes, hogy ez a frizura kifejezetten jó tud mutatni, ha van egy kis játékos szín a hajadban. 


A vanilla lilac hajszín trend talán az év legsokoldalúbb frizuratrendjévé válhat, hisz a fazonoknak és a színeknek is csak a képzeleted szabhat határt. Kezdd te is az idei évet egy trendi stílusváltással.


____

Te bevállalod idén?


0 comentários