Kipróbáltam | Etude House – Berry Delicious


A koreai rendelésekhez mindig nagyon sok termékmintát szoktam kapni. Arra gondoltam, hogy ezekből mini teszteket csinálok. Mini, mert ezeket a kis mintákat úgyis csak egyszer-kétszer tudom használni, ezáltal nem tudok olyan részletes véleményt formálni.

Az első mini teszt témája az Etude Huose Berry Delicious, color in liquid lips RD 305-ös színű szájfénye lesz.
Az Etude House márkáról részletesen majd a következő nagy tesztben ejtenék szót, ami a Wonder Pore tonik lesz.
A koreai ajakszínezőkről azt fontos megjegyezni, hogy első látásra nagyon élénk színűek, de az ajkakra felkenve már nem lesz ilyen durva. A koreai sminktermékeknél mindig elsődleges szempont, hogy a végeredmény fényes és természetes hatású legyen. Ez meglátszódik ennél a terméknél is.
Mikor kinyitottam enyhe sokkot kaptam, “úristen, de durva színe van” gondoltam magamban. Az illata rendkívül tetszik, gyümölcsös gumicukorra emlékeztet. Mivel kis tasakos kiszerelésű a minta, a legegyszerűbb az volt, hogy az ujjamra nyomtam egy kicsit és úgy vittem fel a számra.
Az állaga krémes, nem ragadós, hamar megszárad, beszívódik a bőrbe. Elvileg hidratáló hatásúnak is kellene lennie, de én azt sajnos nem éreztem. Nekem eléggé szárította a bőröm.
Viszonylag tartósnak is mondanám. Mikor enyhébben kentem fel azért elég hamar kopott. Másnap már bátrabban próbálkoztam, szép élénk színt is értem el, ellenben akkor látszódott, hogy sajnos foltosan kopik le a nap folyamán. Estére maradt is egy kis piros csík a számon, amit elég nehezen tudtam levakarni.
A képen az enyhébb színeredményt láthatjátok.
IMG_4195
Összességében tetszett, de nem használnám minden nap. Esetleg ha épp kifogytam más termékből és ez eszembe jut.
👍 TETSZETT: szép színe van | viszonylag tartós | gumicukor illatú


👎 NEM TETSZETT: kicsit foltosan kopik | szárítja a szám

0 comentários