MISSHA | a márkaA MISSHA 2000-ben indította el webáruházát, majd két évvel később Dél-Koreában megnyitotta az első üzletét. Azóta már több mint 330 üzletük van világszerte. A népszerűsége hatalmas és ez nem véletlen.


Amit a legfontosabb tudni és ez egyben a filozófiájuk is:
Luxus minőség mindenkinek, elérhető áron!
Nem szuper? Ezt imádom benne a legjobban. A szépségápolás termékek – mind a bőrápolás, mind a smink termékek – a legmagasabb szintű összetevőket tartalmazzák. Kizárólag természetes alapanyagokat használnak és szintetikus, vagy tartosítószereket szinte semennyit sem. Én pont emiatt kezdtem a koreai kozmetikumok iránt érdeklődni, sőt mostanra már rajongani.
Belegondoltam abba, hogy eddig miket kentem a bőrömre és elborzadtam. Persze próbáltam, vagyis inkább szerettem volna jó minőségű krémeket, arclemosókat, stb. venni, de láttam a natúrkozmetikumok árát a drogériákban és inkább az olcsóbb termékeket választottam. Ha egyáltalán vettem valami ilyesmit. Aztán megláttam a neten egy cikket, már nem is tudom hol, hogy a koreai termékek mennyire szuperek. Így találtam rá a MISSHA-ra és az oldalra, ahonnan jó áron meg is tudtam rendelni. (Véleményemet az oldalról egy korábbi posztomban olvashatjátok ITT.)
Hatékonyságának titka, mint ahogy már írtam, az összetevőiben rejlik. A legkülönfélébb növények és gyógynövények kivontatit tartalmazzák a készítmények, a természetes olajokkal vagy tengeri növények kivonataival egészítenek ki .
MISSHA kozmetikumokat egészen elfogadható áron is lehet beszerezni és ezzel egyidejűleg átlagon felüli hatékonysággal bírnak a bőrápolás területén. 

0 comentários