TONYMOLY | a márka


Kétségkívül a koreai kozmetikai cégek közül a TONYMOLY az egyik legcukibb. Ha azt mondom, hogy rengeteg kutatásuk azzal foglalkozik, hogy felmérjék a vásárlók véleményét a termékek csomagolásával kapcsolatban, elég hihetetlenül hangzik, igaz? Pedig a TONYMOLY egyik legfőbb védjegye az ultracuki csomagolás, ami még a legkeményebb női szíveket is megdobogtatja. 


Egyébként maga a cég 2006-ban indult Dél-Koreában. Mára már az egyik legismertebb koreai beauty brand lett, több mint 50 országban, majdnem 1000 márkabolttal világszerte.


A TONYMOLY nem csak elkötelezett abban, hogy hatékony, mégis megfizethető termékeket kínáljon, hanem a játékos és életteli design külön jelentést is hordoz. Nem csak azért választották ezt  a hobókás külsőt, hogy jobban el tudják adni a termékeiket, hanem így próbálja inspirálni a márka mindenkiben a belső szépséget. Ezzel szeretné jókedvre deríteni a használóikat és mosolyt csalni az arcukra, hisz a nő akkor a legszebb, ha mosolyog. És lássuk be ezek a kis csodacuki cuccok bizony mosolyt csalnak az arcunkra.


De, hogy ne csak a külsőről beszéljünk, a termékek összetevői is igen impozánsak. A kiváló minőségű összetevők, az innovatív technológiával kombinálva.

Az egyik legfrissebb posztomban a The Chok Chok zöld teás termékcsaládból a hidratáló gélt néztem meg alaposabban. Ennél a terméknél is látszik a magas minőségű összetevők aránya. Szinte 100%-ban zöld tea kivonatból álló gél tökéletesen megfelel minden érzékenybőrű felhasználónak, hisz nem igen találunk benne olyan anyagot, amit irritációt okozhatna.

TONYMOLY The Chok Chok zöld teás hidratáló gél

De a többi termék között is találunk még, ami a natúr kozmetikum vonalán található. Például ott vannak a koreai márkák között elsőként, a TONYMOLY által bevezetett, csiganyálka-kivonatos termékek, vagy a fekete tea termékcsalád is.

Persze a smintermék vonalon is hasítanak. Én még sminkes dolgokat nem próbáltam tőlük, arról nem igazán tudok véleményt formálni, de szerintem hamarosan az is bekövetkezik, mivel most vettem nem olyan rég itthon egy méregdrága Loreal, a neten is mindenki által istenített, szempillaspirált, ami egész nap kenődik fel a szemöldököm alá és úgy nézek ki, mint egy nem is tudom micsoda... Szóval egy kicsit mérges vagyok most.

A termékfejlesztések során integrálják a minőséget és az egyedi formatervezést, melynek köszönhetően sikerült egy olyan stílusos termékvonalat létrehozniuk, hogy a TONYMOLY hihetetlen gyorsasággal Korea és a világ egyik vezető márkája lett.

Az angol TONY (stílusos) és a japán MOLY (becsomagolni valamit) = a hely, ahol becsomagolják a stílust


ajakbalzsamok

Nektek bejönnek ezek a kis cukiságok? Szívesebben megvesztek valamit, ha ilyen csomagolása van?

0 comentários