L'Oréal Paris | False lash superstar szempillaspirálEredetileg nem akartam a koreai és japán termékeken kívül más, itthon is kapható márkák készítményeiről is írni, de ez a szempillaspirál egy akkora csalódás volt számomra, hogy nem bírom megállni, hogy ne osszam meg a véleményem veletek.

Igazából ez előtt is L'Oréal terméket használtam, mégpedig a Miss Mangát, amit imádok. De annyi dícsérő cikket és véleményt olvastam, erről a kétfázisú spirálról, hogy nem bírtam ellenállni a kísértésnek, így az egyik vásárló körutamon ez került a kosaramba a már bejáratott spirálom helyett. De basszus, mekkorát tévedtem... Majd' 5000 Ft-os ár ellenére bármelyik saját márkás termék tudná űberelni.

Kétfázisú szempillasprált talán gimiben használtam utóljára, de lehet még annál is korábban. Igazából különösebben mély nyomot akkor sem hagytak már bennem. Semmi különbséget nem éreztem a végeredményben akkor sem, ha kihagytam az első lépést és kapásból a kettes számú lépésre ugrottam és itt is hasonló tapasztalatokat szereztem.

Szuper dús, szuper hosszú szupersztár szempillák két lépésben

Primer

Az első lépésként egy primert viszünk fel a szempillákra. Ennek a keféje egy középen elvékonyodó fajta. A primer lenne az az alapozó réteg, ami által dúsabbnak fognak tűnni a pilláink. Bevonja őket egy fehér réteggel, ami által mindegy egyes pillának tömeget ad.

Fedőréteg

Második lépésként a fedőréteg következik. Ezt a már primerrel előkészített pillákra visszük fel, miután hagytuk kicsit száradni. Ennek a lépésnek a keféje hajlított formájú, mellyel könnyedén göndöríthetnénk a szempillánk formáját is, de én ezt sajnos nem vettem észre. Formájából adódóan egészen könnyen tudunk dolgozni vele a belső szemzúgban is, de pl. a Miss Manga keféje erre a műveletre sokkal, de sokkal alkalmasabb.
Mindez tök jól hangzik, engem is megvett. Örültem neki nagyon, amikor megvettem. Mondjuk az igaz, hogy szép pillákat varázsol, bár ha az alapozó réteget kihagyom, akkor is ugyanolyan lesz a szempillám, mint amikor felvittem a primer réteget.

Azonban, ami a legnagyobb csalódást okozta, az az, hogy iszonyatosan maszatolódik. Felkenem itthon, minden szép és jó, majd amíg fél óra alatt beérek a munkahelyemre addigra egy fekete "maszatkeret" keletkezik a szemem köré. Mindenhol fekete foltos lesz, ahol a szempilláim hozzáérnek a bőrömhöz. Egyszerűen szörnyű. Tudom, nem vízálló termék, de azért pár órácskát fent kéne maradnia a pilláimon szerintem.


Vélemény

Összességében azt kell, hogy mondjam, hogy nagy csalódás volt. Kénytelen vagyok elhasználni, hisz túl drága volt ahhoz, hogy kidobjam. Az biztos, hogy újra venni nem fogom, megmaradok a Miss Mangánál, illetve elkezdek a koreai márkák között próbálkozni.

👍  TETSZETT: látványos pillák | jól dúsít

👎  NEM TETSZETT: ár | nagyon maszatol | nem tartós | felesleges két lépés


Ti próbáltátok már? Ha igen, szerettétek?

0 comentários