SKINFOOD | Honey Rich Body Wash tusfürdő

Voltatok már úgy, hogy megéreztetek egy illatot és azt gondoltátok "Óóóóó Istenem, ez nekem szól, ilyen csodával még nem találkoztam!"? Na, hát nekem ilyen volt az első találkozás ezzel a Skinfood tusfürdővel. Egyszerűen tökéletes és többet nem szeretnék semmilyen más tusfürdőt használni.

Az egyik nagyobb rendelésemhez kaptam belőle egy termékmintát. Alapvetően nem annyira szeretem a mézes cuccokat, ezért nem is kapkodtam el a dolgot, hogy kipróbáljam. Aztán egyszercsak elém keveredett megint a fürdőszobában, így akkor már fel is bontottam és szerelem lett első "slukkra".

SKINFOOD

A SKINFOOD 1957-ben alapították és a legfontosabb jellemzőjük, hogy kiemelt fontosságúak a természetes összetevők és természetes élelmiszerek.
Az vagy, amit megeszel. Az egészséges bőr az étellel kezdődik.

Honey Rich Body Wash

A SKINFOOD oldalán $ 14.00-ért tudunk hozzájutni, persze, ha kicsit kutakodunk a neten, akkor olcsóbban is megtalálhatjuk.  

Maga a termék pumpás kiszerelésű, amit kifejezetten imádok. Már korábban is írtam, hogy én mindenből a pumpás változatot szeretem. Könnyű használni, nem kell kinyitogatni a tetejét, egyszerűen tudunk adagolni belőle bármit. 

A kieszerelése nagyon nagy, 430 ml és egy jó darabig elég szokott lenni. Általában 2 nyomásnyit szoktam a pufira adagolni belőle és azt felhabosítani.  De annyira csodálatos az illata, hogy elő szokott fordulni miután leőblítettem a szivacsot, hogy még egy adaggal behabosítom magam.

Összetevők tekintetében is teljesen elégedett vagyok és bárkinek ajánlom. A méz köztudottan szuperélelmiszernek számít. A keleti és nyugati gyógyászatban is előszeretettel használják és nagyon jó kiegészítője gyógyászati termékeknek. Bőrápolási termékek természetes összetevője.

Én már első használat után, olyan tisztának még sosem éreztem magam. Rendkívül puha is lett a bőröm, az illatról nem is beszélve. Előtte a Nivea tusfürdő tejét és a vizes testápolóját használtam, de attól meg olyan ragacsos maradtam és egy vékony réteget is hagyott a bőröm felőletén, amitől úgy éreztem magam, mintha nem is fürödtem volna meg. De testápolózni sem szeretem magam, ezért gondoltam azzal kiválthatom a dolgot. Aztán kipróbáltam ezt és azóta nem használtam a Niveát.

A SKINFOOD mézben gazdag tusfürdőjének állaga nagyon könnyű, zselés. Igen jól habzik, kevés is elég ahhoz, hogy teljes habköpenyt varázsoljunk magunk köré pillanatok alatt. Nem hagy maga után ragacsos érzést, ellenben egy nagyon tiszta érzést igen és nagyon jól hidratálja is bőrt.


A SKINFOOD a mézes vonalra 2 termékkört fejlesztett. A Honey Richből nem csak tusfürdővel találkozhatunk, hanem egy esszenciával is, ami mindenképpen megérne egy próbát.

A másik mézes vonal a Royal Honey termékcsalád, amiből még nem próbáltam ki sajnos semmit, de elég bíztatóak a honlapon talált információk. Van tonik, esszencia, szérum, krém és szemkörnyék ápoló krém is.

Vélemény

👍  TETSZETT: természetes illat | gél állag | nem lesz ragacsos tapintású a bőr | sokáig elég | nagyon jól tisztít és hidratál

👎  NEM TETSZETT: olyan nincs 

0 comentários