SKINFOOD | a márka


Az egyik legkedvencebb márkám a koreai brandek közül a SKINFOOD. Valami hihetetlen módon fejlesztették tökélyre a természetes összetevők és szuperételek felhasználását a termékeikben. Elsőre furcsának tűnhet, hogy tojásfehérjét, kaviárt, barnacukrot, paradicsomot, stb. kenjünk az arcunkra, de ha kicsit beleássuk magunkat a márka szemléletébe, garantálom mindenki rajongója lesz a SKINFOOD-nak.

A márka 1957-ben indult Dél-Koreában és az első olyan márka, ami a szuperélelmiszereket használja kiinduló alapanyagaként a kozmetikai termékek gyártása során.

Tápanyagban gazdag ételekkel a szép bőrért

Az élelmiszerekben található tápanyagok, ásványi anyagok, vitaminok mind-mind létfontosságú a szervezet számára. Éppen ezért, ha egészséges vagy belül ez kifelé is meglátszik. Ezek a tápanyagok célzottan vannak használva a SKINFOOD termékeiben is, hogy a lehető legtermészetesebb módon tudja bárki ápolni a bőrét.

Ezek szerint akkor elmondhatjuk, hogy a kortalan szépség és az örök fiatalság titka a körülöttünk lévő élelmiszerekben van? Hát akár még az is lehet. Az tény, hogy én hiszek abban, hogy ha odafigyelsz arra, milyen élelmiszereket viszel be a szervezetedbe, vagy milyen összetevőket tartalmazó kozmetikumokat használsz, akkor azt a tested, a bőröd biztosan meg fogja hálálni.

Az vagy, amit megeszel. Az egészséges bőr az étellel kezdődik.

SKINFOOD módszer

A cég törekszik arra, hogy a legjobb és legtökéletesebb alapanyagokat szerezze be a termékeihez. Egyik legfontosabb céljuk, hogy környezetbarát és fenntartható gazdaságokból származó élelmiszereket használjanak fel. Nem számít, hogy mennyi időbe telik megtalálni a tökéletes beszállítót a világban, vagy, hogy mennyi időbe telik a termékfejlesztés.


Cél az időtálló szépség, nem a gyors, rövid életű sikerek.

Összetevők

Az összetevőket úgy választják ki, hogy azok a leghatékonyabban szolgálják a bőr egészségét és fenntartsa annak szépségét. De lássuk is melyek azok az összetevők, amikkel találkozhattok a SKINFOOD termékeiben. 

Barna cukor
A bőr idősebbnek tűnik, amikor a felső hámréteg nem tud megújulni, vagy ha csökken a nedvességtartalma. A cukor nagyon jól magában tartja a nedvességet, ezáltal nagyon jól hidratálja a bőrt.

Méz
A méz alapvetően vízből, fehérjéből és egyszerű cukrokból áll, mégis rengeteg bőrmegújító összetevőt is tartalmaz. Könnyen beszívódik a bőrbe és megóvja a kiszáradástól.

Saláta és uborka
A magas nedvességtartalmú saláta és uborka kíválóan hűsíti és védi a bőrt a káros napsugarak ellen.

Tojásfehérje
A fehérjében található albumin kitünő pórus összehúzó hatással bír. 

Avokádó
Az avokádóban található zsírok és olajok hatékonyan veszik fel a harcot a erősen száraz bőrrel is. 

Barack szaké:
A bőr természetes állapotában enyhén savas kémhatású. Ebben az állapotában tud hatékonyan védekezni a káros hatások ellen. A savas barack kívonat ezt hivatott segíteni.

Paradicsom
A paradicsomban található likopin a bőr öregedési folyamatainak lassításában játszik fontos szerepet.

Alma
Pórus összehúzó hatásának köszönhetően üdévé, simává és feszessé varázsolja a bőrt. 

Yuja 
A yuja az ázsiai citromfajták közé tartozik. Magas C-vitamin tartalma a bőr kollagén termelését segíti elő.

Kaviár
Omega-3 és az omega-6 zsírsav tartalmának köszönhetően gyulladáscsökkentő hatású. Egészségesen ragyogóvá varázsolja a bőrfelszínt.

Zöld levelesek
A zöld nyövények mélytisztító, méregtelenítő hatásúak. 
  1. tisztít 
  2. méregtelenít
  3. hidratál
  4. véd
Yuja termékcsalád 
Barack kivonatos termékcsaládAvokádós, hidratáló termékcsalás

Friss zöld alma termékcsalád

Hűsítő uborka és saláta termékcsalád

Zöld növény mix termékcsalád

Royal Honey termékcsalád

Gránátalma kivonatot tartalmazó termékcsalád

Gondolkoztatok már azon, ha az vagy, amit megeszel, akkor Te mivel táplálod a bőröd?

0 comentários