11 comentários
 1. Szia Panni!
  Egy IQOS 2.4-et rendeltem amit 2 nap múlva kapok meg. Mivel még soha nem használtam szeretném Tőled megkérdezni, hogy teljesen meg kell várni amíg lemerül a töltő? Vagy ha látom, hogy alacsony a töltöttség, felrakhatom tölteni? Milyen időközönként érdemes tisztítani? Köszönöm válaszod. Edit

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia! Én fel szoktam tenni töltőre, mikor látom, hogy alacsony a töltöttség. Nem találtam ezzel kapcsolatban semmilyen információt. Azt viszont tudom, hogy első használat előtt teljesen fel kell tölteni. A tisztítással kapcsolatban én úgy szoktam, hogy kb. 10 szálanként takarítom, de ez szokott változni. Attól függ mennyire koszolódik. Ezt te is érezni fogod, megváltozik kicsit az íze, a szaga, vagy kevesebb "füst" fog keletkezni. Szóval érdemes azért minél gyakrabban kitisztítani óvatosan. 20 szálanként egyébként elindul egy automatikus öntisztítás is. Ezt max. annyiban lehet észrevenni, hogy kicsit lassabban tölt vissza a hevítő :) Érdemes lesz beregisztrálni majd az ügyfélszolgálaton keresztül és a honlapon megnézni a kisvideókat a helyes használatról :) Remélem tudtam segíteni :)

   Törlés
  2. Nagyon szépen köszönöm válaszod! :)

   Törlés
 2. Köszönöm!Nagyon sokat segített hogy megosztottad a tapasztalataidat.😊

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igazán nincs mit :) örülök, hogy segített. Azért is szerettem volna anno megírni, mert semmit nem találtam szinte az Iqos-ról, mikor nem tudtam eldönteni megvegyem-e vagy sem.

   Törlés
 3. Igazából egy kérdésem lenne. Valaki azt mondja h a 2.4-nél 2 patront is el lehet szívni.Én azt tapasztalom h minden patront után vissza kell raknom a töltőbe.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia! Elnézést a késői válaszért, az ünnepek alatt kicsit elhavazódtam. Szóval a 2.4-nél nem lehet 2 heets-et elszívni. Azt a 3 duo készüléknél lehet, hogy egymás után kettőt elszív a használó. Illetve létezik még a multi készülék is amivel 10 szálat lehet elszívni. Itt egyben van akksi is meg a hevítő rész is. 10 szál után fel kell tölteni. Remélem hasznos volt még a válaszom :)

   Törlés
 4. Szia Panni!
  Tanácsot szeretnék kérni! Vásárláson gondolkozok, csak még infot gyůjtök. A cikk írása óta eltelt némi idő. Érdeklődnék ennyi együtt töltött idő után mi a véleményed? Használod még? Nem csábultál vissza? 1 hete volt alkalmamam kipròbálni egy 2.4est. Határozottan tetszett! Időben ugyanannyi volt (iqos vs normál cigi futam volt). A kellemetlen utòszag tényleg nem volt. A dolog amiatt hasznàlnàm, hogy nem àrtana csökkenteni a mennyisèget, meg kicsit fulladok mostansàg. Ha 2őt akarnék szìvni pl a 2.4essel akkor 10 perccel késöbb màr hasznàlhatnàm ùjra? Megmondom őszintèn nem olcsò maga a készülèk, a 2.4es viselhető, de a 3as meredek. Ez sajàt vèlemèny, de azèrt nah... Persze tudom aki ilyent akar az fizesse meg, de megèri ez az àrkülönbözet? A készülék működik azóta is rendesen? Kicsit tapasztalatlan vagyok még, de kevés ismerős adott használható tanácsot. Köszönöm válaszod! Üdvözlettel: Ádám

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia Ádám! :)

   Igen még mindig ezt használom. Sőt, azóta vettem még egy 2.4-est :D Nem volt a régivel se különösebb gond, a töltő adapterét kellett cserélnem, illetve, mikor visszatettem a hevítőt, volt, hogy nem töltött vissza. Szerintem érintkezés probléma lehetett. Most a régi, ilyen tartalék készülék nálam.

   Megmaradtam ennél, a többi valahogy nem jött be így mint ez. Pedig elvileg nincs számottevő különbség köztük. Egyébként azóta se esik jól a rendes cigi, nem tudom elszívni, volt egy-két próbálozásom mikor kifogytam a heetsből. A barátom egyébként eladta a 3-asát. Ő nem tudott átállni sajnos.

   Kb. 5 perc alatt visszatölt, szóval pár perc szünettel tudod újra használni.

   Amondo vagyok, hogy kezdésként próbáld meg ezzel, aztán ha esetleg tényleg bejön, tudsz váltani újabbra a későbbiekben. Ha pedig az nem tetszik mégsem úgy tudom van rá egy kis idő míg visszaveszik. De ennek azért utána kell kérdezni :)

   Remélem tudtam segíteni, írj nyugodtan ha van még kérdésed.
   Üdv, Panni

   Törlés
 5. Szia Panni!
  Nagyon szépen köszönöm a válaszod! Sokat segítettél! A napokban már ott tartottam, hogy megéreztem a ruhámon a dohány szagát és irritál, mert nem tartom magam igénytelennek, viszont letenni se nagyon tudom a cigit. Karácsonykor egyáltalán nem gyújtottam rá 2 hétig. Tudom akkor meg minek vettem újra elő, de a munkahely sokat rádobott az újrakezdésre. Csak ott dohányzok és akkor kb fél doboz per nap, ez így nem tűnik tán soknak (nekem elég):) Szóval ha másért nem is, de a mennyiség csökkentése miatt már megérné. Remélem a következő bejelentkezésre már megírhatom, hogy megvettem. Meglátjuk!:) Köszönök mindent! Üdv: Ádám

  VálaszTörlés
 6. Szia nekem 2.4 sem van és kb 2 percig tudom csak szivni nem tudom de én valahogy keveslem lehet valmit nem jol csinálnék???

  VálaszTörlés