7 comentários
 1. Szia Panni!
  Egy IQOS 2.4-et rendeltem amit 2 nap múlva kapok meg. Mivel még soha nem használtam szeretném Tőled megkérdezni, hogy teljesen meg kell várni amíg lemerül a töltő? Vagy ha látom, hogy alacsony a töltöttség, felrakhatom tölteni? Milyen időközönként érdemes tisztítani? Köszönöm válaszod. Edit

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia! Én fel szoktam tenni töltőre, mikor látom, hogy alacsony a töltöttség. Nem találtam ezzel kapcsolatban semmilyen információt. Azt viszont tudom, hogy első használat előtt teljesen fel kell tölteni. A tisztítással kapcsolatban én úgy szoktam, hogy kb. 10 szálanként takarítom, de ez szokott változni. Attól függ mennyire koszolódik. Ezt te is érezni fogod, megváltozik kicsit az íze, a szaga, vagy kevesebb "füst" fog keletkezni. Szóval érdemes azért minél gyakrabban kitisztítani óvatosan. 20 szálanként egyébként elindul egy automatikus öntisztítás is. Ezt max. annyiban lehet észrevenni, hogy kicsit lassabban tölt vissza a hevítő :) Érdemes lesz beregisztrálni majd az ügyfélszolgálaton keresztül és a honlapon megnézni a kisvideókat a helyes használatról :) Remélem tudtam segíteni :)

   Törlés
  2. Nagyon szépen köszönöm válaszod! :)

   Törlés
 2. Köszönöm!Nagyon sokat segített hogy megosztottad a tapasztalataidat.😊

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igazán nincs mit :) örülök, hogy segített. Azért is szerettem volna anno megírni, mert semmit nem találtam szinte az Iqos-ról, mikor nem tudtam eldönteni megvegyem-e vagy sem.

   Törlés
 3. Igazából egy kérdésem lenne. Valaki azt mondja h a 2.4-nél 2 patront is el lehet szívni.Én azt tapasztalom h minden patront után vissza kell raknom a töltőbe.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia! Elnézést a késői válaszért, az ünnepek alatt kicsit elhavazódtam. Szóval a 2.4-nél nem lehet 2 heets-et elszívni. Azt a 3 duo készüléknél lehet, hogy egymás után kettőt elszív a használó. Illetve létezik még a multi készülék is amivel 10 szálat lehet elszívni. Itt egyben van akksi is meg a hevítő rész is. 10 szál után fel kell tölteni. Remélem hasznos volt még a válaszom :)

   Törlés