Krémpatika | a márka


Mennyire számít a külsőség? Sajnos a mai világban nagyon. Azt szinte meg se veszi senki, ami nem színes, nem modern és letisztult. De érdemes elgondolkozni azon, azért mert nagyon tetszetős kivűlről, érdemes megfeledkezni a belbecs fontosságáról?
Akár egy önismereti cikk is kezdődhetne így, de mivel az oldalnak a kozmetikumok a fő profilja, most egy magyar, szinte teljesen natúr kozmetikai márkával foglak megismertetni titeket, a Krémpatikával.


Krémpatika | prémium minőség, szuper áron

A márka 2017-ben alakult és már a kezdetektől arra törekedtek, hogy 100%-ban kézzel készült, vegán és állatkísérlet-mentes termékek készüljenek, melyek nem mellesleg kőölajszármazék, SLS, paraffinolaj mentesek is.

Igaz, nem 100%-osan natúr kozmetikumok, mert minimálisan tartalmaznak tartósítószert, de ez a krémek eltarthatósága szempontjából nélkülözhetetlen. Így pár hét után nem fog minőség romlás bekövetkezni.

A Krémpatika egyik legfontosabb alapelve az elérhető árképzés is, mely többek között a minimál arculatnak, csomagolásnak és a gyártási költségek minimalizálásának köszönhető. A csomagolás egyszerű és lényegre törő.

A luxus termékek hatóanyagaival


Hitvallásunk a környezettudatosság, a természetesség, az őszinteség a tudományosság és az innováció.

A márka hitvallása:
  1. Környezettudatosság: a krémek, samponok, szérumok és tusfürdők, stb. állatkísérletmentesen, szinte teljesen természetes alapanyagokból készülnek. Nem használnak szilikonokat, kőolajszármazékokat, a megújuló erőforrások figyelembe vételével választják ki termékeik alapanyagát.
  2. Természetesség: az alapanyagok több mint 90%-a közvetlenül a körülöttünk élő növényekből származik, azok magjából préselt olajokat, vagy a belőlük kioldott hatóanyagokat, vitaminokat használják fel.
  3. Őszinteség: marketing költségük minimálisan tartásával áraikat a valódi előállítási költségek függvényében tudják meghatározni.
  4. Tudományosság: a termékek tervezői a szakma legjobbjai közül kerülnek ki.
  5. Innováció: krémeik a luxus krémek hatóanyagait tartalmazzák. Ezek azok az alapanyagok, amik a legújabb kozmetikai kutatások eredményeit használják ahhoz, hogy minél modernebb, hatékonyabb kozmetikumokat készíthessenek.
Termékeik között találhatunk arcápolási, testápolási és hajápolási készítményeket is. A gyógynövénykivonatoknak és növényi olajoknak köszönhetően nagyban javíthatnak a bőr állapotán.

Mennyi az annyi?

A Krémpatika csodával határos módon szuper olcsó. De tényleg! A többi natúr termékhez képest pedig főleg. Mutatok egy kis árlistát, hogy mindenki meggyőződhessen, hogy igazat mondok:

Arckrém normál bőrre Aloe Verás 890 Ft
E-vitaminos arckrém zsíros/kombinált bőrre aloéval 890 Ft
Szemkörnyékápoló Bio zöldtea kivonattal 890 Ft
Teafaolajos Arclemosó Tej 1090 Ft
Micellás Víz aloé-val 740 Ft
Anti-Ageing nappali arckrém hialuronsav és 15 faktoros védelemmel 2790 Ft

Tusfördők 490 Ft - 960 Ft között

Samponok 590 Ft - 990 Ft között

Testápolók 750 Ft

Testradír 890 Ft

Pattanás elleni csomag 6490 Ft

Natúr szappanok 890 Ft

Vásárolni a webshop-ban tudtok a honlapon, vagy személyesen a 1136 Budapest, Pannónia utca 21. szám alatt, a Jászai Mari tértől nem messze.

Üzlet helyiség (forrás: facebook)
sampon, hajbalzsam, arcszérum, arckrém és arcradír (forrás: facebook)

lótusz tusfürdő (forrás: facebook)

fürdő bomba (forrás: facebook)


0 comentários