RÓLAM

Helló, Panni vagyok!

Hajlamos vagyok mindennek utánajárni, elolvasni és mindenféle újdonságot kipróbálni (persze olyanokat, amik a bőrápolási elveimbe beleférnek). Idővel azt kezdtem el észrevenni, hogy ismerőseim kikérik a véleményem különböző témákban és különböző termékekkel kapcsolatban. Vagy engem kérdeznek meg valamiről, amit nem ismernek, mert én biztos tudok róla valamit mondani. Akár jót, akár rosszat. 

Azért indítottam az oldalt, hogy akik felkeresik oldalamat, megbízható, hiteles, őszinte és legfőképpen részletes információkat kapjanak különböző termékekről és hatóanyagokról.

Nem csak beauty cuccokról írok szívesen, hanem mindenféle kiegészítő termékről, hatóanyagokról is. Illetve találhatsz tech jellegű cikkeket is.

Az oldal keretein belül több céggel is van együttműködésem. Igyekszem úgy megválogatni, mely márkákkal dolgozom együtt, és milyen termék kerül fel az oldalra, hogy csak olyasmiről jelenik meg bejegyzés, amit én is kipróbáltam előzetesen és/vagy érdemesnek tartok az ajánlásra. 

Az oldalon, illetve a Nusimusi social media felületeken pozitív vélemény megvásárlására nincs lehetőség. A blogot úgy indítottam, a mozgatórugója az őszinteség, a személyes tapasztalat és a saját vélemény. Ha valamiről negatív véleménnyel vagyok, akkor fenntartom a jogot, hogy ezt megírjam bármilyen körülmények között.

Egyéb

Együttműködéssel kapcsolatban kérlek a nusimusiblog@gmail.com e-mail címen keress.
Ha a bloggal kapcsolatos bármilyen kérdésed van, vagy szeretnél tőlem segítséget, tanácsot kérni, akkor nusimusiblog@gmail.com e-mail címen várom a leveled!
Remélem Te is találsz számodra hasznos információkat! 

További elérhetőségeimet IDE kattintva találod.

Kellemes olvasást kívánok: