RÓLAM


Kedves Olvasó!

Nusimusi blog gondolata régóta érlelődött bennem. Egyik fő oka annak, hogy végül elindítottam a blogot, az, hogy mindig is szerettem írni és segíteni másoknak a véleményemmel. A másik pedig, hogy elkezdtem a bőrproblémáim és bőröm érzékenysége miatt olyan kozmetikumokat keresni, amik főleg természetes hatóanyagúak.
Ekkor kezdtem el részletesebben utánaolvasni dolgoknak, de nem voltam teljes mértékben elégedett, úgy éreztem nem kaptam elég információt. Így gondoltam létrehozom a saját kis adatbázisom és ha már megcsinálom, miért ne oszthatnám ezt meg másokkal is?!
Biológus az alapvégzettségem, ezért a tudomány sem áll messze tőlem, így igyekszem a közzétett bejegyzésekbe belecsempészni egy kis háttér információt is. Természetesen folyamatosan tanulok én is, fejlesztem magam a témában, hisz nem szeretnék fals információkat, városi legendákat terjeszteni.

A használt termékek összetevői nagyon fontosak számomra. Úgy érzem korábban nem szántam elég időt arra, hogy alaposabban elemezzem az éppen aktuális készítmények összetevő listáját. Manapság tudatosan odafigyelek erre, így a cikkeimben is többször találkozhattokk összetevő lista elemzéssel is.

Egyéb

Együttműködéssel kapcsolatban kérlek a nusimusiblog@gmail.com e-mail címen keress.


Ha a bloggal kapcsolatos bármilyen kérdésed van, vagy szeretnél tőlem segítséget, tanácsot kérni, akkor nusimusiblog@gmail.com e-mail címen várom a leveled!Remélem Te is találsz számodra hasznos információkat! 

További elérhetőségeimet IDE kattintva találod.


Kellemes olvasást kívánok:
RÓLAM RÓLAM Reviewed by Nusimusi on 16:41 Rating: 5

top navigation

Üzemeltető: Blogger.