• RÓLAM

  Helló, Panni vagyok! Bőrápolás és natúrkozmetikum függő!

  A Nusimusi blog, illetve a Facebook és Instagram oldal létrehozása már régóta érlelődött bennem. Hajlamos vagyok mindennek utánajárni, elolvasni és mindenféle újdonságot kipróbálni (persze olyanokat, amik a bőrápolási elveimbe beleférnek). Idővel azt kezdtem el észrevenni, hogy ismerőseim kikérik a véleményem különböző témákban és különböző termékekkel kapcsolatban. Vagy engem kérdeznek meg valamiről, amit nem ismernek, mert én biztos tudok róla valamit mondani. Akár jót, akár rosszat. 

  Azt szeretném megmutatni, hogy a szép és egészséges bőr nem feltétlenül pénz kérdése, mert lehet olyan hatóanyagokat választani, melyek célzottan hatásosak egy-egy bőrproblémára és a pénztárcánkat is kíméli. Célom, hogy azok, akik felkeresik oldalamat, megbízható, hiteles, őszinte és legfőképpen részletes információkat kapjanak különböző termékekről és hatóanyagokról.


  A használt termékek összetevői nagyon fontosak számomra. Úgy érzem korábban nem szántam elég időt arra, hogy alaposabban elemezzem az éppen aktuális készítmények összetevő listáját. Manapság tudatosan odafigyelek erre, így a cikkeimben is többször találkozhattokk összetevő lista elemzéssel is.  Egyéb

  Együttműködéssel kapcsolatban kérlek a nusimusiblog@gmail.com e-mail címen keress.
  Ha a bloggal kapcsolatos bármilyen kérdésed van, vagy szeretnél tőlem segítséget, tanácsot kérni, akkor nusimusiblog@gmail.com e-mail címen várom a leveled!
  Remélem Te is találsz számodra hasznos információkat! 

  További elérhetőségeimet IDE kattintva találod.

  Kellemes olvasást kívánok: